varmepumper

Varmepumper fra en række førende internationale producenter kan vælges i Mistrals 'SPLITWIND' programmodul. Simpelthen ved at vælge indstillingen Winter Ambient og derefter indtaste et mål for rumopvarmning i en kort spørgeskemaformular.

Alternativt kan du vælge indstillingen Winter Ambient i Mistrals 'AIRWIND'- programmodul og derefter klikke på knappen Udstyr, tilbehør, programmer og links nederst til højre i 'AIRWIND's hovedformular.

Målvarmeforbruget vil automatisk blive importeret fra 'AIRWIND' og redigering af denne værdi i 'SPLITWIND' er således deaktiveret for at forhindre programbrugere i utilsigtet at lave valgfejl. Ændringer af pligten er så kun muligt ved at vende tilbage til 'AIRWIND'

De valgte varmepumper vil være imod deres producentens offentliggjorte nominelle varmeydelsesudgange.