warmtepompen

In de programmamodule 'SPLITWIND' van Mistral kunnen warmtepompen van verschillende toonaangevende internationale fabrikanten worden geselecteerd . Gewoon door de Winter Ambient-optie te selecteren en vervolgens een doelbehoefte voor kamerverwarming in te voeren in een kort vragenlijstformulier.

U kunt ook de optie Winter Ambient selecteren in de programmamodule 'AIRWIND' van Mistral en vervolgens klikken op de knop Uitrusting, accessoireprogramma's en koppelingen rechtsonder in het hoofdformulier van 'AIRWIND' .

De doelstookplicht wordt automatisch geïmporteerd uit 'AIRWIND' en het bewerken van deze waarde in 'SPLITWIND' is dus uitgeschakeld, om te voorkomen dat programmagebruikers onbedoeld selectiefouten maken. Wijzigingen in de dienst dan alleen mogelijk door terug te keren naar 'AIRWIND'

De geselecteerde warmtepompen worden vergeleken met hun door de fabrikant gepubliceerde nominale verwarmingsprestaties.