aktivitet (personale)

Både følsomme og latente termiske forstærkninger på grund af belægning i personalerum kan tilgås ved at klikke på knappen Staff. Ved at klikke på Tilføj-knapperne åbnes menuer, hvor typen af ​​personaleaktivitet (og dermed niveauer for varmeforøgelse) kan defineres, og også antallet af medarbejdere, der er involveret i hver aktivitet.

Flere forskellige personaleaktiviteter kan vælges på samme tid ved gentagne gange at klikke på knappen Tilføj. Tilsvarende ved at vælge de tidligere valgte valg, skal du klikke på knappen Slet kun slette de data, der svarer til det valgte valg fra beregningen.

Se også:-

frisk luft per person
person reaktion på luftbevægelse