klimaanlæg

Når en beregning af klimaanlæggets belastning er afsluttet, vises et nyt link på programmets hovedform, der tilbyder automatisk valg af passende klimaanlæg til at udføre den krævede pligt eller opgaver. Klik på ikonet (vist ovenfor, når det vises) for automatisk at linke til A / C-udstyrsprogrammer, der er sponsoreret (og certificeret) af verdens førende producenter af A / C-udstyr.

Disse valgprogrammer giver dig mulighed for at vælge, se og endda bestille passende klimaanlæg med et minimum af indsats og vigtigst af alt med fuld tillid til, at markeringerne er nøjagtige og så konkurrencedygtige som muligt.