Altid på toppen

Mere avancerede versioner af Mistral-programmer har en omskiftningsmulighed, så programgruppeformularen altid vises over toppen af ​​alle andre åbne programmer på computerens skrivebord.

Mistrals programgruppeformularer er bevidst designet til at være kompakte. De kan endda minimeres til en enkelt bjælke eller stribe ikoner.

Disse fylder minimalt med plads på skrivebordet, mens de stadig er praktiske. At have programgruppen i tilstanden 'ALTID PÅ TOP' gør programadgang hurtigere og lettere at finde, når et antal andre og uafhængige programmer kan være åbne samtidigt. Den kompakte form kan også let "trækkes og slippes" til en ny position på skrivebordet, når den skjuler information nedenunder ved hjælp af musemarkøren på titellinjen.

Skift mellem "Always On Top" -tilstand og normal tilstand opnås blot ved et enkelt klik (Switch) på ikonet "ON TOP", der er indtastet i programgruppen.