back-up

Back-up (opslaan) berekeningsbestanden en gepersonaliseerde programma-instellingen door te klikken op het back-uppictogram op het indexformulier van de hoofdprogrammagroep dat wordt geleverd bij geavanceerde programmaversies.

Standaard slaat Windows automatisch berekeningsbestanden op in de map Documenten of, in eerdere Windows-versies, de enigszins betuttelend genoemde map Mijn documenten .

Mistral biedt echter de optie om deze bestemming te wijzigen in een logischer mappad van de creatie van de gebruiker met behulp van de Mistral-programma Backup- functie.

Als bestanden zijn opgeslagen in een logischer genoemd mappad, maar dit pad is vergeten, gebruikt u Windows Search om ze te zoeken met behulp van de volgende aanwijzingen voor de bestandsextensie: -

Voor Airwind load-berekeningsbestanden zoek naar * .awc
Voor Cellwind load-berekeningsbestanden zoek naar * .clw
Voor Coldwind load-berekeningsbestanden zoek naar * .cwc
Voor Costwind coldroom kostenramingsresultaten zoek naar * .ctw
voor Linewind en Pipewind Koelmiddel maatvoering resultaten zoek naar * .lwc
Voor RAC-apparatuur selecties zoeken naar * .mes

Latere versies van Windows slaan automatisch programma-opties (voorkeuren) van gebruikers op onder het moeilijk te vinden en niet normaal toegewezen Admin / Appdata / etc. / etc. / Mistral / ' programmanaam' , bijv. AW2001 of CW2001 mappad . Deze gebruikersprogramma- opties kunnen ook worden opgeslagen in betekenisvollere door de gebruiker gedefinieerde mappaden met behulp van de Mistral- functie voor bestandsback- up.

Zie ook: eerder opgeslagen berekeningsbestanden en gepersonaliseerde programma-instellingen herstellen