bladerfunctie

Om een berekening via referentie op te halen, klikt u op of opent u Bestand in de bovenste menubalk en vervolgens op Bladeren in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt. Er verschijnt een lijst met eerder ingediende berekeningen. Markeer het gekozen bestand en druk op Return of dubbelklik met de muiscursor over het geselecteerde bestand om het te openen.

Gebruik de opdracht Openen om een bestand op bestandsnaam te openen.