Tagdetaljer

Tagdetaljer åbnes ved at klikke på tagknappen for at oprette tagdetaljeformularen . Tagkonstruktionsmaterialer kan vælges fra den indbyggede database, eller der kan indtastes brugerdefinerede materialer (se Brugerdefinerede materialer). Vinduer kan vælges for at blive inkluderet i tagkonstruktionen, og der findes en knap i formularen, der giver adgang til den fulde menu, der åbnes i Windows-databasen (Se også Brugerdefinerede materialer som en guide til, hvordan databaser redigeres, selv når programmet kører).

Definition af bygningens struktur (tag eller hulrum eller rum) over taget er vigtigt for, at beregningsresultatet er nøjagtigt. Ved at klikke på gensidigt eksklusive knapper kan den nominelle designtype identificeres, og de tilsvarende relevante data indtastes automatisk i beregningen. Når eksponerede tage (enten flade eller skrånende) vælges, kan farve (og dermed refleksionsværdier) også defineres.

Når en del af et eksponeret tag over et tag er permanent skyggelagt fra solen af ​​tilstødende strukturer, giver knappen Specify Shade adgang til en rutine med procentvis skyggefuld indtastning.

se også: - Luftgrænselag