kopieën verzamelen

Een gedrukte samenvatting van alle berekeningsdetails, inclusief resultaten, kan worden verkregen. Klik op of open Bestand in de bovenste menubalk en vervolgens op Afdrukken in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt. Er verschijnt een standaard Windows-printervak ??waarin u het aantal benodigde kopieën kunt opgeven. Klik op de knop OK om te beginnen met afdrukken. Om af te drukken naar een bestand in plaats van een printer, klikt u op 'Afdrukken naar bestand' voordat u op OK klikt . Raadpleeg uw Windows ™ -documentatie over het instellen van een printer als er geen printers zijn geïnstalleerd.

Als het vakje Exemplaren niet is aangevinkt en er ook om meer dan 1 exemplaar is gevraagd, worden veelvouden van de ene pagina afgedrukt vóór veelvouden van de andere pagina. Om meerdere samenvattingen als sets af te drukken, moet het vakje Exemplaren sorteren worden aangevinkt (dwz klik in het selectievakje om een X weer te geven . Dit is ook de standaard).

De opties die worden aangeboden wanneer op de knop Setup wordt geklikt, zijn afhankelijk van het geïnstalleerde printerstuurprogramma en vallen buiten de controle van het programma. Nogmaals, de afdrukkwaliteitsopties zijn afhankelijk van het geïnstalleerde printerstuurprogramma.