dimensioner (indgang til vægge)

For at imødekomme et stort antal computerskærmstørrelser og samtidig give en rimelig grad af nøjagtighed og bekvemmelighed er den optimale skala for diagrammet valgt, hvor en skærmpixel repræsenterer 2,5 cm (ca. 1 "). Indstilling af" 200% "gitter, også rumdesigneren som standard til åbning.

Ved hjælp af forstørrelsesglasknapperne opnås skalaer på 50%, 100%, 200%, 400%, 800% og 1600%.

Når disse skalaer ikke er nøjagtige nok, kan brugeren ved at højreklikke med markøren fokuseret på væggemærket indtaste (eller rette) nøjagtige væglængdemål med tastaturets numeriske input nøjagtigt til 1 mm.

Traditionelt kølerum er generelt beskrevet i planlægningsfasen ved hjælp af eksterne dimensioner. Denne tradition antages at være kommet, fordi kølerum normalt er konstrueret i en anden bygningskonvolut eller konvolut. Det er således lettere at forbinde kølerummet med det ledige rum for at rumme det. Denne praksis gælder dog ikke i alle lande, og selv når den anvendes, er det undertiden mere praktisk at arbejde med interne dimensioner. I begge tilfælde håndterer Mistrals programmer automatisk den involverede til tider meget komplekse matematik, især i skemaer, der involverer flere og sammenkoblede rum i forskellige former og størrelser. For at skifte programdrift fra eksterne dimensioner til interne dimensioner og omvendt er der et par enkle "skift" -knapper i "Coldwind Pro's" Side startmenu til programvalg.

Ved at klikke på coldwind_dimension_mode_setting_icon.gifknappen skiftes programmet fra ekstern dimension til indvendig betjening og klik

For sikkerheds- eller designintegritet, hvis en programresultatfil oprettes og derefter åbnes igen, overholdes programmets opførsel, da filen blev oprettet og oprindeligt gemt, for den genåbnede fil. Uanset den aktuelle indstilling.

Skift fra eksterne dimensioner til interne i 'Coldwind Pro' vil resultere i adgang til beregningsrutinen for kølecontainer (lettere).