døre og vinduer

Døre og vinduer kan tilføjes ved at klikke på knappen døre og glasruder, der vises i vægoplysningerne, der produceres, hver gang du klikker på en 'flise' på væggen.

Programmet (i standardudgivelsesform) tillader ikke, at rumdesignproceduren lukkes, hvor et design er oprettet uden nogen døre! En mur skal vælges (ved at klikke på en mur 'flise', og der tilføjes en dør. Naturligvis tillader programmet mere end en dør til en væg (forudsat at der er plads nok)) og for mere end en væg at have døre tildelt. Programmet inkluderer også en liste over kommercielt tilgængelige "præfabrikerede" dørkonstruktioner, der venligt har bidraget til programmets databaser fra kendte producenter.

Døre og vinduer kan "trækkes og slippes" (ved at klikke for at vælge dørlisten til venstre for formularen) og trække sidelæns over en skala, der repræsenterer væghøjden. Dette billede gengives korrekt i præsentationsudskrifter af beregningsresultatfilen. Mens en dørs relative position muligvis ikke har nogen indflydelse på den estimerede køle-, køle- eller varmebelastning, kan programmets funktion være nyttig til at forbedre (gennem nøjagtighed og realisme) kvaliteten af ​​præsentationer, der er knyttet til kundetilbud.

Programmet inkluderer en omfattende menu med aktuelt tilgængelige forskellige glasstyper . Inklusive specialiserede både reflekterende og tonede briller. Windows, der er permanent skyggefuldt, både internt med persienner eller eksternt med for eksempel baldakiner, kan også præciseres nøjagtigt; muligvis gør en stor forskel i forhold til estimerede klimaanlæg.