deuren en ramen

Deuren en ramen kan worden toegevoegd door op de deuren en ramen knop die weergegeven in de muurdetails vormen elk verzoek klikken op een muur 'tegels'

Het programma (in standaarduitgiftevorm) staat niet toe dat de kamerontwerpprocedure wordt gesloten wanneer een ontwerp is gemaakt zonder deuren! Een muur moet worden geselecteerd (door op een muur 'tegel' te klikken en een deur eraan toegevoegd. Natuurlijk zal het programma meer dan één deur naar een muur toestaan ??(mits er voldoende ruimte is) en voor meer dan één muur toegewezen deuren Het programma bevat ook een lijst van in de handel verkrijgbare 'voorgefabriceerde' deurontwerpen die door bekende fabrikanten vriendelijk zijn bijgedragen aan de databanken van het programma.

Deuren en ramen kunnen worden 'gesleept en neergezet' (door te klikken om te selecteren in de deurenlijst links van het formulier) en zijdelings over een schaalweergave van de muurhoogte worden gesleept. Deze afbeelding wordt nauwkeurig gereproduceerd in presentatie-afdrukken van het berekeningsresultatenbestand. Hoewel de relatieve positie van een deur mogelijk geen effect heeft op de berekende koel-, koel- of verwarmingsbelasting, kan deze functie van het programma nuttig zijn bij het verbeteren (door nauwkeurigheid en realisme) van de kwaliteit van presentaties die aan klantoffertes zijn gekoppeld.

Het programma omvat een uitgebreid menu van momenteel beschikbare verschillende soorten beglazing . Inclusief gespecialiseerde zowel reflecterende als getinte glazen. Vensters die permanent in de schaduw staan, bijvoorbeeld intern met jaloezieën of extern door luifels bijvoorbeeld, kunnen ook nauwkeurig worden gedetailleerd; mogelijk een groot verschil maken met berekende airconditioningbelastingen.