Berekeningsbestand AWC of CWC Mistral kan niet worden geopend

AWC- of CWC Mistral-berekeningsbestand kan niet worden geopend bij dubbelklikken.

Dit kan komen doordat het besturingssysteem van de Windows-computer niet begrijpt hoe de bestandsnaam is samengesteld.

Tekens zoals haakjes '(', ')' Vraagtekens '?', Slashes '/' en backslashes '\' moeten allemaal worden vermeden bij het maken van bestandsnamen.

Als u AWC of CWC-bestandsnamen met een van deze tekens hebt gemaakt, is het raadzaam de bestandsnaam te wijzigen.

Als dubbelklikken niet werkte, probeer dan deze knop te gebruiken. existing_projects_icon_nl.gif