udvidelse af programformularer

Mange af Mistrals hundredvis af programformularer KAN udvides, når det er nødvendigt, men for dem, hvor det ikke tjener noget nyttigt formål, eller hvor udvidelsen endda vil være kontraproduktiv, kan de ikke!

Mistrals programmer er designet meget omhyggeligt, så de er "intuitive" at bruge. Til et så bredt publikum som muligt. De er også designet til at arbejde med en så bred vifte af computerplatforme som muligt.

Mistral tjener det, der bedst kan beskrives som et "nichemarked". Dette betyder et relativt lille antal potentielle brugere over hele verden sammenlignet med det marked, der er tilgængeligt for almindelige softwareudviklere, såsom tekstbehandlingsprogrammer eller regneark.

For at generere tilstrækkelige indtægter til at dække de forbløffende omkostninger forbundet med ikke kun at undersøge og udvikle meget sofistikeret "ekspertsystem" computersoftware, men også imødekomme det væsentlige behov for konstant at vedligeholde det, fandt Mistral det nødvendigt at vedtage en "størrelse passer" -strategi. alle".

De vigtigste programformularer fungerer, selvom de er relativt små, på næsten enhver computerplatform. Men hvor det er fordelagtigt, at figurerne udvides, især de mange hundrede former, der findes i programmerne, der beskæftiger sig med grafiske billeder eller tegner designgrænseflader, kan disse figurer forstørres og også 'zoomes', hvor det er relevant. For at maksimere den samlede tilgængelige plads på ethvert skærmformat og også det billedformat, der blev brugt på det tidspunkt.

Prøv at klikke på standard Microsoft Windows © konventionel "forstør" -knap øverst til højre i formularen for at se, om den udvides. Forsøg også at fokusere musemarkøren på rammen med grafiske billedformer, og mens du holder venstre museknap nede "træk og slip" rammen af ​​formen til en ny position. Hvis dette fungerer, er der mulighed for at udvide. Hvis det ikke fungerer, eksisterer planten ikke kun for den specifikke form, men udviklerne ville have anset det for ikke gavnligt at gøre det!

Alle Mistrals funktioner som denne blev ikke opnået ved en fejltagelse og krævede virkelig et usædvanligt niveau af programmeringsevner, som sjældent findes andre steder, endsige for en organisation dedikeret til at betjene et "nichemarked" som Mistrals.

Windows 10 "Kør i 640 x 480 skærmopløsning" -tilstand.

Synshandicappede brugere kan også overveje at bruge kompatibilitetsindstillingerne i Højreklik på Egenskaber ved at klikke på Mistral-ikonet på skrivebordet.

© Copyright Microsoft Corp. 1984-2018 Alle rettigheder anerkendt.