exit (fra program)

Klik eller åbn File i den øverste menulinje, og afslut derefter for at afslutte programmet og vende tilbage til Windows ™. En prompt vises, hvis du har en færdigberegning, som du ikke har gemt, hvilket giver dig en chance for at gemme den.

Mens meget erfarne softwareudviklere bruger deres bedste til at skabe stabile programmer med bogstaveligt talt millioner af kodeinstruktioner, der findes i moderne sofistikerede computerprogrammer plus den komplicerede kompleksitet af hundredvis af kombinationer af computerplatform og operativsystem, regionale indstillinger osv. Skal programmerne være designet til at fungere, kan ingen garantere, at de er helt immune over for "crash" eller "hang". En detaljeret beskrivelse af tastetryk og operationer, der gik forud for en fejl plus eventuelle systemfejlreferencenumre, der fulgte begivenheden, hjælper med at spore eventuelle fejl.