exit (uit programma)

Klik op of open Bestand in de bovenste menubalk en vervolgens op Afsluiten om het programma te verlaten en terug te keren naar Windows ™. Er verschijnt een prompt als u een voltooide berekening hebt die u niet hebt opgeslagen, zodat u deze kunt opslaan.

Terwijl zeer ervaren softwareontwikkelaars hun best doen om stabiele programma's te maken, met letterlijk miljoenen code-instructies in moderne geavanceerde computerprogramma's, plus de extra complicatie van honderden combinaties van computerplatform en besturingssysteem, regionale instellingen enz. Waarmee de programma's moeten zijn ontworpen om te werken, er kan niet worden gegarandeerd dat ze volledig immuun zijn voor 'crashen' of 'hangen'. Een gedetailleerde beschrijving van toetsaanslagen en bewerkingen die aan een fout zijn voorafgegaan, plus referentienummers van systeemfouten die op de gebeurtenis volgden, zullen de ontwikkelaars helpen het probleem op te sporen en mogelijk uit te roeien.