grafik

Mistrals RAC-udstyrsprogram henter data fra mange tusinder af emner, herunder køleskabe, kompressorer, kondensatorer, kondensatorer, klimaanlæg og kølesystemer og perifere enheder såsom ekspansionsventiler osv. I de fleste tilfælde, og hvor oplysningerne officielt er gjort tilgængelige for Mistral , linkes hvert valgt produkt automatisk til en eller flere grafiske billedfiler.

Mapperne, der indeholder disse, i nogle tilfælde mange tusinder af billeder, er relativt store. Derfor er programmer som en bekvemmelighed for licenstagere at få adgang til Mistrals større softwaresystemer som standard designet til automatisk at downloade disse billeder fra Mistrals online-servere .

For licenstagere, der enten ikke kan eller ikke vil acceptere standardindstillingen for online download af billeder, er der mulighed for at slå dette fra. Brugere kan også, hvis de ønsker det, downloade det komplette kompendium af billedmapper til installation til deres egen computer, hvor programmerne automatisk søger og downloader billeder lokalt.

I overensstemmelse med EU's generelle lovgivning om databeskyttelse indsamles eller opbevares ingen digitale data, når Mistral-programmer har adgang til Internettet.

Den brugervenlige procedure til aktivering eller deaktivering af onlinegrafikfunktionen og muligheden for at downloade det komplette kompendium til billedmapper kan findes i Mistrals "Corporate" programprogram Starter Group form via dette ikon