värmepumpar

Värmepumpar från en mängd ledande internationella tillverkare kan väljas i Mistrals programmodul" SPLITWIND". Helt enkelt genom att välja alternativet Winter Ambient och sedan ange ett mål för rumsuppvärmning i ett kort frågeformulär.

Alternativt, genom att välja alternativet Winter Ambient i Mistrals programmodul 'AIRWIND' och sedan klicka på knappen Utrustning, tillbehörsprogram och länkar längst ner till höger i 'AIRWIND 's huvudformulär.

Måluppvärmningen kommer automatiskt att importeras från 'AIRWIND' och redigering av detta värde i' SPLITWIND' avaktiveras på så sätt för att förhindra programanvändare från att oavsiktligt göra valfel. Ändringar av tjänsten är då endast möjliga genom att återgå till ' AIRWIND'

Valda värmepumpar kommer att motsvara deras tillverkares publicerade nominella värmeeffekter.