åben

For at downloade en beregning skal du bare klikke eller åbne Filer i den øverste menulinje og derefter klikke på Åbn i rullemenuen, der vises. En liste over tidligere gemte beregninger med filtypen .AWC * vises. Vælg den valgte fil, og tryk på Enter, eller dobbeltklik med musemarkøren over den valgte fil for at åbne den.

Det skal bemærkes, når redigeres i tidligere indtastet beregninger, at ændringer kan betyde, at relaterede beregninger sammendrag der kan have været 'eksporteres' til andre computerprogrammer eller som er blevet gemt med lignende navne fil kan ikke længere passer i indhold. Mistral kan selvfølgelig ikke have nogen kontrol over sådanne afvigelser, der opstår, og det skal være programbrugerens ansvar at sikre god "husholdning" -praksis.

Hvis der er indtastet beregninger med brugerdefinerede filnavneudvidelser (dvs. andre end .AWC *), skal den brugerdefinerede udvidelse indtastes manuelt i stien i stedet for programmets standard . AWC *. Hvis den brugerdefinerede udvidelse ikke er kendt, kan navnet på filen indtastes efterfulgt af. * . * kaldes et "wild card", og ved hjælp af det åbnes alle filer med almindelige navne, uanset deres udvidelse. Jokertegn kan også anvendes på filnavne. For eksempel *. * søger efter alle filnavne med enhver filtypenavn.

Du skal være forsigtig, når du søger efter og åbner filer med *. * især hvis søgningen efter en fil er gemt i samme bibliotek som programmets mange driftsprocesfiler. Forsøg på at åbne nogen af ​​programmets operationelle (eller "eksekverbare") filer med filtypen .EXE bør aldrig forsøges. Disse kan meget let blive beskadiget og permanent forhindre yderligere drift af programmet; især hvis de kopieres eller gemmes igen, da dette vil betyde at påkalde kopibeskyttelsessystemet.

Brug kommandoen Gennemse for at åbne en referencefil .

* .CWC til Coldwind-beregninger, .CLW til Cellwind-beregninger.