Open

Om een ??berekening op te halen, klikt u op of opent u Bestand in de bovenste menubalk en vervolgens op Openen in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt. Er verschijnt een lijst met eerder ingediende berekeningen met de extensie .AWC *. Markeer het gekozen bestand en druk op Return of dubbelklik met de muiscursor over het geselecteerde bestand om het te openen.

Opgemerkt dient te worden bij het bewerken van eerder ingediende berekeningen die veranderingen zou kunnen betekenen dat de desbetreffende berekening samenvattingen die mogelijk zijn geweest 'geëxporteerd' naar andere computerprogramma's of die zijn opgeslagen met vergelijkbare namen bestand kan niet meer overeen met inhoud. Mistral Associates kan uiteraard geen controle hebben over dergelijke discrepanties die zich voordoen en het moet de verantwoordelijkheid van de programmagebruiker zijn om te zorgen voor een goede 'huishouding'.

Als berekeningen zijn ingediend met door de gebruiker gedefinieerde bestandsnaamextensies (dwz anders dan .AWC *), moet de door de gebruiker gedefinieerde extensie handmatig worden ingevoerd in het zoekpad in plaats van de standaardinstelling van het programma .AWC *. Als de door de gebruiker gedefinieerde extensie niet bekend is, kan de naam van het bestand worden ingevoerd, gevolgd door. * . De * wordt een 'jokerteken' genoemd en hiermee worden alle bestanden met gemeenschappelijke namen geopend, ongeacht de extensie. Jokertekens kunnen ook op bestandsnamen worden toegepast. Bijvoorbeeld *. * Zoekt naar alle bestandsnamen met elke bestandsextensie.

Gebruik de opdracht Bladeren om een ??bestand op basis van zijn referentie te openen .

* .CWC voor Coldwind-berekeningen, .CLW voor Cellwind-berekeningen.