maksimal time/måned

Selvom 'AIRWIND' og 'CELLWIND' automatisk vil være det 'værste tilfælde' for enhver geografisk placering, er det meget muligt på grund af svagheder i et bestemt design (for eksempel en stor mængde vinduer på en øst- eller vestvendt væg ) peak load-forhold kan forekomme på et andet tidspunkt og en anden dato end standardindstillingerne. Hvis du klikker på knappen "Maksimal time/måned", skal de absolutte "worst case" -forhold for høje klimaanlæg afsløres. Manglende denne funktion er dog ikke så kritisk, da den kan lyde, da spidsbetingelser er sjældne og korte. At designe i henhold til programmets "standard" -betingelser uden kontrol af det værste tilfælde vil sandsynligvis ikke føre til alvorlig "under teknologi" og dermed kundetilfredshed.