menu-items in het kamerraster plaatsen

Open het menu aan de rechterkant van het scherm door op het kleine + symbool links van elke rubriekbeschrijving te klikken.

Door met de linkermuisknop op items in de menu's te klikken en de muisknop ingedrukt te houden terwijl u het item over het scherm 'sleept', kunt u het item naar het grafische gedeelte van het programma slepen of selecteren door het naar de ' Objecten op tekening 'vormen zich onder het menu. Welke methode u ook kiest, het resultaat wordt automatisch nagebootst in de tekstfunctiemodus en vice versa.