Madlavningsværelse (Forvind)

Mistrals Prepwind program til beregning af madkøling til spisestuer fungerer på samme måde som alle andre Mistral-beregningsprogrammer. Det bruger mange ressourcer og databaser, der er fælles for et eller flere andre programmer. Imidlertid har 'Prepwind' funktioner og dynamiske bugkontroller, der er unikke, når de opfylder designbetingelser, der kun findes i madlavningssituationer. For eksempel er 'Prepwind' ' s byggematerialedatabase en amalgam, der indeholder materialedata fra både 'Airwind' og 'Coldwind' .

Bemærk, at når Prepwinds forudvalgsrutine for forudkonstruerede mønstre startes, tilbydes hele ' Coldwinds ' madvaregruppemenu til valg. Dette gøres for at give brugerne mulighed for at oprette en nøjagtig brugerprofil til en Preproom-undersøgelse, der overvejes. Når du starter hurtigopkaldsrutinen, anbefales det dog, at den første valgte indstilling faktisk er den, der åbnes via ikonet 'Forvind' ikonet: -preproom.gif

'PREPWIND' åbner ikke hurtigopkald i forudkonstruerede, redigerbare rumskabeloner med nogen anden knap end 'Prepwind Lady'

Men efter at forrum er valgt ud fra nettet, alle fødevarer og andre produktknapperne vil derefter være i drift. Flere produktvalg kan også foretages og føjes til beregningen.