Et trykt resume af alle beregningsoplysninger, inklusive resultater, kan fås. Klik eller åbn Fil i den øverste menulinje, og klik derefter på Udskriv i rullemenuen, der vises. En standard Windows-printerboks vises, så du kan angive det nødvendige antal kopier. Klik på OK for at starte udskrivningen. Hvis du vil udskrive til en fil i stedet for en printer, skal du klikke på 'Udskriv til fil', før du klikker på OK . Se din Windows-dokumentation for opsætning af en printer, hvis du ikke har nogen printere installeret.

Hvis boksen Sorter kopier ikke er valgt, så der også er anmodet om mere end 1 kopi, udskrives multipla af en side før multipla af den anden side. For at udskrive flere resuméer som sæt skal boksen Sorter kopier være valgt (dvs. klik på afkrydsningsfeltet for at få vist et X. Dette er også standard).

Valgmuligheder, der tilbydes, når der klikkes på knappen Opsætning, afhænger af den installerede printerdriver og er uden for softwarekontrollen. Igen afhænger udskriftskvalitetsindstillingerne af den installerede printerdriver.

Rich Text File ( RTF ) kan også udskrives ved at markere afkrydsningsfeltet Print to File og dirigere udskriftsbilledet til en mappe og et filnavn efter eget valg. Rich text-filer bevarer alle dokumentkonstruktionselementer såsom faner og margener, tekststørrelse, fed, kursiv og understregede tegn osv. Sammen med grafiske billeder, der enten genereres af programmerne eller hentes fra programmets dynamisk sammenkædede databaser.

Rich text-filer giver brugerne mulighed for at vælge dele af den udskrevne oversigt til eksport til andre softwaresystemer såsom databaser (f.eks. Microsoft Access) og regneark (f.eks. Microsoft Excel).

Se også:-

skalerbar udskrivning