programmet starter ikke

Når et program ikke starter (eller starter), når ikonet i Mistrals hovedprograms opstartsformular er museklikket, er den mest sandsynlige årsag, at adgangslicensen til det ikke eksisterer. Enten fordi det ikke er købt og installeret, eller tiden er gået. Hvor det for eksempel er et "tidsfølsomt" program, der er knyttet til en stor mængde proprietære data, og hvor ejerne af disse data kun ønsker adgang til dem i en begrænset periode.

Hvis et program holder op med at arbejde, og hvor det vides, at det stadig skal være tilgængeligt, kan årsagen skyldes en fejl i computerens operativsystem. For eksempel, hvor et program, der ikke blev lukket ordentligt, muligvis på grund af strømafbrydelse på computeren, kan kritiske programdriftsfiler have været åben, og som nu forhindrer en korrekt programstart.

Hvis du har mistanke om, at dette kan være tilfældet, skal du starte standardoperativsystemet til Windows-operativsystemet for at tvinge programmet til at lukke ned. Tryk samtidigt på Ctrl + Alt + Del (Slet). Afhængigt af det installerede Windows-operativsystem starter dette enten en Windows-formular med titlen Task Manager eller viser en mellemliggende formular, hvor Task Manager kan vælges.

Se efter et af de følgende tre Mistral-program exe (eksekverbare) filnavne (inklusive Mistral-programfilnavne, der måske eller måske ikke også findes, men som kan ignoreres).

awmain.exe
lwmain.exe
mes.exe

Hold musemarkøren over hver fundet forekomst, højreklik og vælg derefter 'sidste opgave' .

Andre Mistral-relaterede filer, der er åbne på samme tid, og som enten understøtter en eller flere af de tre ovennævnte filer, eller som er afhængige af dem, skal automatisk lukkes ned på samme tid.