kølesystem

KØLER, kondensator / kondensatorenhed og kompressor .

Valg af enhedskøler, kondensator / kondensator, kompressor og pakket kølesystem beregnes i henholdsvis SEPARATE programmer kaldet 'COOLWIND', 'CONDWIND', 'COMPWIND og' PACKWIND '. Disse fås problemfrit fra dette program. Efter at have foretaget optimale valg, der opfylder toldkravene, vender det automatisk tilbage til dette program med den aktuelle beregning stadig intakt i computerens hukommelse. Dette betyder, at der kan foretages yderligere redigeringer for at indtaste data for at "finjustere" Coldroom-designet - måske for at opnå et mere økonomisk resultat - vælg derefter nyt køleudstyr. Hvis du redigerer data i 'KALDT VIND' efter valg af udstyr, sletter du tidligere enhedskøler - da belastningskravene kan have ændret sig.

Selvfølgelig kan valget af radiator og kondensator ikke foretages, medmindre dette tilbehør er installeret. Kontakt Mistral for at få flere oplysninger.

Rørstørrelse og rumomkostnings- / estimeringssystem beregnes i SEPARATE programmer kaldet henholdsvis 'LINEWIND' (eller PIPEWIND) og 'COSTWIND'. Som med Cooler, kondensator / kondensatorenhed og kompressorvalgsprogram kan disse fås problemfrit fra 'COLDWIND'. Naturligvis kan rørstørrelse og værelsesomkostninger ikke foretages, medmindre dette tilbehør er installeret. Kontakt Mistral for at få flere oplysninger.