roterende rum eller projekter

Knappen Juster rumretning frembringer en formular, der indeholder en "kompasrose". Knapper nederst til venstre og nederst til højre på kompassrosen gør det muligt for 'rotation' af rummet at matche det med geografisk nord eller enhver retning inden for 22,5 ° fra det geografiske nord. Tilstrækkelig nøjagtig til alle praktiske formål med solstrålevarmeforøgelse, hvis den kombineres med et rimeligt niveau af nøjagtighed, når man tegner rummet i første omgang. For hastighed kan du klikke på Compass Rose direkte på det ønskede punkt for at indtaste "snap to" -retningen.

Rumorientering vises ved at dreje ikonet "Nordpunkt" i stedet for selve lokalets tegning. Men en facilitet leveres ved at klikke på ikonet 'Wall Gain Review' i den øverste menulinje og derefter for at se rummet i sin roterede retning med nord øverst på skærmen. Der er også mulighed for at udskrive rum (r), der tegner enten med nord øverst eller "som tegnet".

For brugere af "COLDWIND" -versionen af ​​kølerummet i programmet er rumorientering muligvis ikke en kritisk vigtig værdi, og orienteringsrutinen ignoreres således uden væsentligt at forringe nøjagtigheden af ​​resultaterne. Kølerum og frysere er næsten uundgåeligt uafhængige, isolerede strukturer bygget i en del af (normalt) en anden større bygning. Solforstærkning gennem materialekonstruktionen i kapslingsbygningen overfører sjældent isoleringsmateriale til kølerummet. Imidlertid kan lufttemperaturer mellem kabinets struktur og kølerumisolering, især når afstanden mellem dem er relativt lille, stige betydeligt på grund af solforstærkning. Imidlertid har brugeren valget om at bruge enten solforstærkningsrutiner (orientering) eller til at identificere og manuelt ændre lokale lufttemperaturer uden for kolde rumisoleringsoverflader.