Gem som

En beregningsfil (i modsætning til resuméet af et beregningsresultat) kan arkiveres med henblik på arkivering, sikkerhedskopiering og senere hentning.

Bare klik eller åbn File i den øverste menulinje og derefter Gem som i rullemenuen, der vises. Der vises en onlinemeddelelse, der inviterer et filnavn, der skal indtastes. Filnavnet får automatisk filtypenavnet .AWC *, men brugeren kan vælge en alternativ udvidelse, hvis det ønskes. Man skal dog være forsigtig, hvis man bruger alternative filnavneudvidelser, da programmet er indstillet til kun at forvente beregningsfiler med .AWC * -udvidelsen, og brugeren skal derfor huske alle alternative filtypenavne, der muligvis er blevet brugt i senere fildownloads . Af tekniske årsager er det også vigtigt, at ordinerede eller "reserverede" filtypenavne såsom EXE ellerBAT undgås, da disse kan forårsage problemer andre steder med software, medmindre brugeren er fortrolig med computersoftwarekonventioner.

* .CWC til Coldwind-beregninger, .CLW til Cellwind-beregninger.

Det er ikke længere tilladt under det nyeste Windows-operativsystem at gemme beregningsresultatfiler i samme mappe som programinstallationen. Normalt er installationen i mappen C: \ Program Files (x86) \ Mistral som standard, men dette kan variere lokalt.

Filer gemmes nu som standard under mappen 'Admin / AppData / Roaming / Mistral' på din computer. Normalt er tre ud af fire mappeniveauer nede fra 'Admin', men det er ikke muligt her kategorisk at specificere den nøjagtige sti, da den kan variere fra brugercomputer til brugercomputer.

Se også: filtypenavne
Se også: gem