sluge menupunkter

Åbn menuen til højre på skærmen ved at klikke på det lille symbol til venstre for hver titelbeskrivelse.

Ved at venstreklikke på objekter i menuerne og fortsætte med at holde museknappen nede, når du "trækker" objektet hen over skærmen, kan du enten trække objektet til den grafiske del af programmet eller vælge det ved at trække det til 'Objekter i tegningsform 'under menuen. Uanset hvilken metode du vælger, efterlignes resultatet automatisk i teksttilstand og omvendt.