Særlige funktioner koder

Mistral tilpasningsmuligheder

Nogle gange kan der forekomme en usædvanlig applikation. For eksempel: usædvanligt lave stuetemperaturer eller ekstremt høje kølerum. Ekstreme og sjældne designforhold kan være uden for programmets "iboende" fejllinje. De vil uundgåeligt kræve speciel viden og tekniske færdigheder for at gennemføre et vellykket design. Som en forsigtighedsforanstaltning udelukker Mistral derfor forskellige ekstreme input, når de bruger programmer i deres "standard" Når en ingeniør skal arbejde på et usædvanligt design, kan der dog træffes en bevidst beslutning om at indtaste "Special Feature Codes", der vil slappe af eller endda omgå nogle af programmets "iboende" dynamiske fejlfinding. "Special Feature Codes" er beskrevet nedenfor.

Imidlertid tilrådes softwarebrugere at bruge disse funktioner med ekstrem forsigtighed og mindes om, at Mistral Associates ikke kan eller vil tage ansvar for konsekvenserne af design produceret ved hjælp af Mistrals intellektuelle ejendomsret (software), hvis "Special Feature Codes" blev aktiveret eller ej.

Klik på Indstillinger

Klik på Brugerdefineret

Klik på Generelt

Klik på Avanceret

For eksempel. For at tillade store rummålstype: - patx

Beskrivelser af specielle programfunktioner, der er tilføjet, vises i det aktiverede funktionsfelt.

For at slette specielle programfunktioner (så programmet vender tilbage til normal driftstilstand) skal du blot vælge funktionen i feltet Funktioner og derefter klikke på Fjern funktion.

Særlige koder: -

Programkode Funktion

AIRWIND MZPP Slap af fejl og fejlfinding af døre og vinduer på nettet (tillader værelser at have ingen døre eller vinduer).

AIRWIND CIWM Tillad meget høje miljøer (over 50°C).

AIRWIND PATX Tillad store rummål (over 100 meter/330').

COLDWIND MZPP Slap af fejl og fejlfinding af døre og vinduer på nettet (tillader værelser at have ingen døre eller vinduer).

COLDWIND PATX Tillad store rummål (over 100 meter/330').

COLDWIND-DÆK Tillad "negative" produktgevinster. F.eks. Nyttigt til "hærdningsrum".

COLDWIND MIRF Tillad stuetemperaturer ned til -99ºC/-146ºF.

COLDWIND EGYH Tillad meget høje stuetemperaturer (20ºC).

COLDWIND WYKX Tillader meget høje kolde rum (50m/164').

COLDWIND TPWS Tillad usædvanlig lav samlet produktvægt lagret.

COLDWIND ARCH Annullerer produkt volumen forskydning ved beregning af infiltrationshastighed.

Programanvändare uppmanas att använda dessa funktioner med extrem försiktighet och påminns om att Mistral Associates inte kan och kommer inte att ta ansvar för konsekvenserna av någon design som produceras med hjälp av Mistrals intellektuella egendom (programvara ) huruvida 'Specialkoder' var aktiverade eller inte.