speciale functies codes

Mistral-programmaaanpassingsopties

Af en toe kan een ongebruikelijke toepassing optreden. Bijvoorbeeld: uitzonderlijk lage ruimtetemperaturen of buitengewoon hoge koelcellen. Extreme en zeldzame ontwerpvoorwaarden kunnen buiten het bereik van de 'inherente' foutenvallimieten van het programma vallen. Ze zullen onvermijdelijk een beroep doen op speciale kennis en technische vaardigheden om een ??volledig succesvol ontwerp te voltooien. Als veiligheidsmaatregel sluit Mistral daarom verschillende extreme ingangen uit wanneer programma's in hun 'standaard'-instelling worden gebruikt. Wanneer een ingenieur echter moet werken aan een ongebruikelijk ontwerp, kan een bewuste beslissing worden genomen om 'Special Feature Codes' in te voeren die bepaalde inherente 'dynamische error traps' van het programma zullen versoepelen of zelfs omzeilen. De procedure voor toegang tot deze 'speciale functiecodes' wordt hieronder beschreven.

Programmagebruikers worden echter gewaarschuwd om deze functies met uiterste voorzichtigheid te gebruiken en worden eraan herinnerd dat Mistral Associates geen aansprakelijkheid kan en zal aanvaarden voor de gevolgen van een ontwerp dat is geproduceerd met behulp van het intellectuele eigendom (software) van Mistral, ongeacht of de 'speciale functiecodes' zijn geactiveerd.

Klik op Opties

Klik op Aanpassen

Klik op Algemeen

Klik op Geavanceerd

Bijvoorbeeld. In het geval van het toestaan ??van grote kamerafmetingen type: - patx

Beschrijvingen van speciale programmafuncties die zijn toegevoegd, verschijnen in het vak Functies geactiveerd.

Om speciale programmafuncties te verwijderen (en het programma terug te zetten naar de standaardbedrijfsmodus), markeert u eenvoudig de functie in het vak Functies geactiveerd en klikt u vervolgens op Functie verwijderen.

Speciale functiecodes:-

Functie programmacode

AIRWIND MZPP Ontspan het vastlopen van deuren en ramen op het rooster (staat toe dat kamers geen deuren of ramen hebben).

AIRWIND CIWM Laat een zeer hoge omgevingstemperatuur toe (boven 50°C/122°F)

AIRWIND PATX Grote kamerafmetingen toestaan (meer dan 100 meter/330')

COLDWIND MZPP Ontspan het vastlopen van deuren en ramen op het rooster (staat toe dat kamers geen deuren of ramen hebben).

COLDWIND PATX Grote kamerafmetingen toestaan (meer dan 100 meter/330')

COLDWIND DEKK Sta 'negatieve' productwinsten toe. Handig voor bijvoorbeeld 'temperen'.

COLDWIND MIRF Laat ruimtetemperaturen tot -99ºC/-146ºF toe.

COLDWIND EGYH Laat zeer hoge ruimtetemperaturen toe (20ºC/68ºF)

COLDWIND WYKX Sta zeer hoge koelcellen toe (50 m/164')

COLDWIND TPWS Laat uitzonderlijk laag totaal opgeslagen productgewicht toe.

COLDWIND ARCH Annuleert de verplaatsing van het productvolume in de berekening van de infiltratiesnelheid.

Programmagebruikers worden gewaarschuwd deze functies met uiterste voorzichtigheid te gebruiken en worden eraan herinnerd dat Mistral Associates geen aansprakelijkheid kan en zal aanvaarden voor de gevolgen van een ontwerp dat is geproduceerd met behulp van het intellectuele eigendom (software) van Mistral, ongeacht of de 'speciale functiecodes' zijn geactiveerd.