albedo factor

När väggar eller exponerade tak (antingen platta eller lutade) väljs kan färg (och därmed reflektionsvärden) också definieras genom att klicka på Definiera färg -knapparna i båda väggdetaljer och Takdetaljer. Vetenskapligt beskrivs varierande reflektans som en funktion av ytfärg under fenomenet känt som albedo-faktor.

Vänligen gör inga misstag. Kontrakt har vunnit eller tappats och installationer har misslyckats på grund av dålig förståelse för reflektansoch Albedo faktorer!

Är färg viktigt?

Se även:

markreflektion