sikkerhedskopi

Sikkerhedskopier (gem) beregningsfiler og brugerdefinerede programindstillinger ved at klikke på sikkerhedskopiikonet på hovedprogramgruppens indeksformular, der leveres med avancerede softwareversioner.

Som standard gemmer Windows automatisk beregningsfiler under mappen Dokumenter eller i tidligere versioner af Windows det let nedlatende navn Mine dokumenter- mappe.

Mistral giver dog muligheden for at ændre denne destination til en mere logisk mappesti til brugeroprettelse ved hjælp af funktionen Mistral- sikkerhedskopiering .

Hvis filer er gemt i en mere logisk navngivet mappesti, men denne sti er glemt, skal du bare bruge Windows-søgning til at se efter dem ved hjælp af følgende filtypelinjer:

For Airwind Load Calculation Files, søg efter * .awc efter
Cellwind Load Calculation Files, søg efter * .clw efter
Coldwind
Load Calculation Files,
søg efter * .cwc.
Pipewind kølemiddelstørrelse Søgeresultater for * .lwc
Søg * .mes efter RAC-udstyr Udvælgelse

Senere versioner af Windows gemmer automatisk brugerens programindstillinger (indstillinger) under vanskeligt at finde og normalt ikke kortlagt Admin / Appdata / etc. / etc. / Mistral / ' programnavn' , f.eks. AW2001 eller CW2001 mappesti. Disse brugere Applikationsmuligheder kan også gemmes i mere meningsfulde brugerdefinerede mappestier ved hjælp af Mistrals Backup- fil .

Se også: gendanne tidligere gemte beregningsfiler og personlige applikationsindstillinger