gendanne (filer)

Gendan tidligere gemte beregningsfiler og brugerdefinerede programindstillinger ved at klikke på gendannelsesikonet på masterprogramgruppens indeksformular leveret med avancerede programversioner.

Har du mistet dine gemte filer til beregning af belastning?

Som standard gemmer Windows automatisk beregningsfiler under mappen Dokumenter eller i tidligere versioner af Windows det let nedlatende navn Mine dokumenter mappe.

Men Mistral giver mulighed for at ændre denne destination til en mere logisk mappesti til brugeroprettelse med Mistral backup- softwarefunktionen .

Hvis filer er gemt i en mere logisk navngivet mappesti, men denne sti er glemt, skal du bare bruge Windows-søgning til at søge efter dem ved hjælp af følgende filtypelinjer:-

For beregningsfiler Airwind-load, søg efter *.awc
For beregningsfiler for Cell Wind load, søg efter *.clw
For Cold Wind load-beregningsfiler, søg efter *.cwc
resultater for omkostningsvurdering af den omkostningsbaserede kølelager *.ctw
resultater for Line Wind kølemiddelrør øges med *.lwc Rørvind Kølemiddelstørrelse
søgeresultater for *.lwc
Søg efter *.mes til valg af RAC-udstyr

Senere versioner af Windows gemmer automatisk brugerens programindstillinger (indstillinger) under vanskeligt at finde og normalt ikke kortlagt Admin/Appdata/etc./etc./Mistral/' programnavn' , f.eks. AW2001 eller CW2001 mappesti. Disse brugere Applikationsmuligheder kan også gemmes i mere meningsfulde brugerdefinerede mappestier ved hjælp af Mistrals Backup fil.

Se også: sikkerhedskopier (gem) beregningsfiler og personlige applikationsindstillinger