by (tilføjer til database)

Bemærk, at for nogle markeder er materialer og meteorologiske databaser indstillet til kun at fungere i læsematerialetilstand og kan derfor ikke redigeres eller tilføjes af brugere uden administratortilpasning af programmet. Kontakt Mistral Associates på admin@mistralassociates.com for yderligere råd om, hvordan du gør dette.

Tre forskellige metoder leveres til brugerne til at tilpasse programmets geografiske database. En metode er at klikke på Indstillinger i den øverste menulinje og derefter på Tilpas og derefter på Verdensbydatabasen.

Et andet er at klikke på ikonet Tilpas verdensbydatabase nederst til højre på verdenskortet.

Et andet er at højreklikke direkte på verdenskortet. (Byposition markør)

Hver metode kan bruges til at opnå nøjagtigt det samme resultat.

Bemærk: Geografiske koordinater indtastes traditionelt som grader og minutter og ikke som grader og hundreder af grader.

Det skal bemærkes, at formularen Rediger by , der bruges til både at tilføje nye data og redigere eksisterende data, er blevet "fanget" for at forsøge at fjerne almindelige fejl og tastaturfejl (f.eks. Forsøg på at indtaste en våd lampetemperatur højere end den tilsvarende tørre kropstemperatur) . Af denne grund skal du sørge for, at ALLE de nødvendige oplysninger er tilgængelige, inden du bruger formularen, da fejl eller mangler normalt betyder, at oplysningerne ikke accepteres.

Se også:-

zoomfunktion (verdenskort).
geografi.