city (adding to database)

Observera att för vissa marknader har material och meteorologiska databaser ställts in för att fungera endast i läsmaterialläget och därför inte kan redigeras eller läggas till av användare utan administratörsanpassning av programmet. Vänligen kontakta Mistral Associates på admin@mistralassociates.com för ytterligare råd om hur man gör detta.

Tre olika metoder tillhandahålls för användare att anpassa programmets geografiska databas. En metod är att klicka på Alternativ i den översta menyraden och sedan på Anpassa och sedan på World City Database.

En annan är att klicka på Customize World City Database-ikonen längst ner till höger på världskartan.

En annan är att klicka med höger musknapp direkt på världskartan. (Markör för stadsposition)

Varje metod kan användas för att uppnå exakt samma resultat.

Obs: Geografiska koordinater matas in traditionellt, som grader och minuter, och inte som grader och hundratals grader.

Det bör noteras att Redigera stad -formuläret som används för att både lägga till nya data och redigera befintliga data har "fångats in" för att försöka eliminera vanliga misstag och tangentbordfel (t.ex. försök att mata in en våt lampa temperatur högre än motsvarande torrkroppstemperatur). Av denna anledning måste man se till att ALLA nödvändiga uppgifter finns till hands innan man använder formuläret eftersom misstag eller försummelser vanligtvis innebär att uppgifterna inte accepteras.

Se även:-

zoomfunktion (världskarta).
geografi.