databaser

Der er mange tusinder af databaser (forsknings- og kompilationsomkostninger til dato † € 4,2 mio.) Leveret med Mistrals softwarepakke, og næsten alle kan tilgås og redigeres af brugere *. Et par advarsler. En radiator med en enhed kan f.eks. Kræve op til to hundrede datafelter for at "vedhæfte" hvert aspekt af dens ydeevne og egenskaber, og en enkelt fejl kan have ødelæggende konsekvenser i fremtidige korrekte valg. Hvis du ikke er sikker på, hvad du laver eller ikke ved, hvordan du tester software for privatlivets fred, kan det med nogle databaser være bedre at overlade det til eksperterne. Andre databaser, såsom dem, der indeholder meteorologisk information eller egenskaber ved bygnings- og isoleringsmaterialer, er noget lettere at redigere og administrere. Gennem sofistikeret logisk kode til "fangst" Mistral-software er designet til at opdage og advare om kritiske fejl. Vi har et ordsprog i Mistral. "Det er dårligt nok til at estimere en kontrakt på tidspunktet for buddet og miste den på prisen, men der er en situation, der er meget værre. Under estimer omkostningerne, og vind derefter den!"

Brugsredigerbare databaser, for eksempel til tilføjelse af byggematerialer, fødevareprodukter, meteorologiske data osv., Gemmes nu som standard under Windows Admin / AppData / Roaming / Mistral. Som nu foreskrevet af Microsoft. Brugere kan stadig vælge alternative (måske mere logiske?) Stier efter eget valg.

Brugerredigeringer til databaser er nu tydeligt markeret med et lille suffiksikon . Således hjælper det brugerne med at identificere, hvilke data der oprindeligt blev leveret med software (ofte data, der er certificeret af kvalificerede og autoriserede myndigheder), og som senere er tilføjet eller ændret. Modificerede data vises ud over de originale data. Både originale og bruger tilføjede data vises i de samme alfabetiske menuer.

VIGTIGT Nogle Mistral-databaser er "multi-relationelle", og derfor kan en database til enhver tid "kommunikere" med en anden, to eller endda tre databaser. I disse tilfælde vil en "familie" af databaser altid have et fælles navn, men nødvendigvis med forskellige "udvidelser". For eksempel. AIRWIND.DAT, AIRWIND.IDX og AIRWIND.BLB . I sådanne tilfælde er det bydende nødvendigt, at alle matchede sæt databaser altid kopieres og indsættes sammen. Det betyder, at alle skal have samme tids- og datostempel. At blande sådanne sæt med datostempler fra forskellige tidspunkter vil resultere i fejlog næsten helt sikkert risikerer at miste hele databasen. Den eneste måde at gendanne er at geninstallere den medfølgende original.

Håbet er, at forklaringen ovenfor er klar, men som altid er computersoftware et stort emne, og nogle gange er jargon, der kan være forvirrende, selvom det ikke er velkomment, uundgåeligt. Hvis du overhovedet har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Mistral via tjenesten 'Hjælp online', som kan findes på https://www.mistralassociates.com

* Nogle databaser indeholder "egne data" og er leveret af betalende bidragydere. Under instruktion fra disse betalende bidragsydere kan adgang til disse databaser først opnås, efter at en adgangskode er indtastet. Adgangskoden er muligvis ikke tilgængelig for licenserede brugere, og Mistral kan ikke give nogen garanti for dette. Kontakt Mistral for at få flere oplysninger om påkrævet adgang til en database, der viser sig at være låst.

Se også:-

database redigering (materiale)
luftgrænselag

† fra start til dato 1. januar 1994 - 2022.