materiale databaseredigering

(eksklusive egne RAC-udstyrsdata)

Konstruktions- og isoleringsmaterialer, meteorologiske produkter og mad (osv.), Databaser med programmer er indstillet til kun at fungere i læsematerialetilstand. De kan derfor ikke redigeres af softwarebrugere. Dette er for at sikre kontinuerlig programintegritet. Programbrugere kan dog tilføje deres egne yderligere data til automatisk adgang til programmer, og som vises ved siden af ​​de oprindeligt leverede data og også fungerer på nøjagtig samme måde som de oprindeligt leverede data.

Brugergenererede yderligere data identificeres i databasemenuerne med et vedhæftet ikon for tydeligt at identificere dem som ikke-originale . Ikke-originale data kan ikke garanteres at komme fra en officiel eller certificeret kilde såvel som meget af de data, der oprindeligt blev leveret af Mistral med dets software. Det kan derfor være vigtigt for brugerne at være opmærksomme på dette, især i organisationer, hvor flere brugere har adgang til det samme program.

En hurtig måde at oprette nye databaseobjekter på, især et komplekst objekt, såsom en ny sammensætning af materiale, er at vælge et eksisterende lignende objekt og derefter kopiere det (ved at vælge det i menuen og bruge knappen Kopier leveret) og derefter redigere kopiere, tilføje, ændre eller slette dets komponentdatafeltdele efter behov.

For at gøre det nemmere at bruge bruger andre databaser (f.eks. Windows-databasen eller Doors-databasen osv.) Lignende procedurer.

Se også:-

databaser luftgrænselag
backup (gem) beregningsfiler og personlige programindstillinger
gendanner tidligere gemte beregningsfiler og personlige programindstillinger