AWC eller CWC Mistral beräkningsfil kunde inte öppnas

AWC eller CWC Mistral-beräkningsfil kan inte öppnas när du dubbelklickar.

Detta kan bero på att Windows-datorns operativsystem inte förstår hur filnamnet består.

Tecken som parentes '(', ')' Frågetecken '?', Snedstreck framåt '/' och snedstreck '\' bör alla undvikas när du skapar filnamn.

Om du har skapat AWC- eller CWC-filnamn med något av dessa tecken rekommenderas att du ändrar filnamnet.

Om dubbelklickning inte fungerar, försök använda den här knappen istället. existing_projects_icon_se.gif