utvidgning av programformer

Många av Mistrals hundratals programformer KAN förstoras när det behövs men för dem där det inte skulle tjäna något användbart syfte eller där utvidgningen till och med skulle vara kontraproduktiv kan de inte!

Mistrals program har utformats mycket noggrant så att de är "intuitiva" att använda. Till såsom bred publik som möjligt. De har också utformats för att arbeta med ett så brett sortiment av datorplattformar som möjligt.

Mistral serverar det som bäst kan beskrivas som en "nischmarknad". Det betyder en relativt liten antal potentiella användare över hela världen jämfört med marknaden tillgänglig för utvecklare av mainstream-programvara, till exempel ordbehandlare eller kalkylblad.

För att generera tillräckliga intäkter för att täcka de häpnadsväckande kostnaderna förknippade med inte bara undersöka och utveckla mycket sofistikerat "expertsystem" datorprogramvara men också till uppfyller det väsentliga behovet av att ständigt upprätthålla det, fann Mistral det nödvändigt att anta en strategi för "en storlek passar alla".

Huvudprogramformerna kommer, även om de är relativt små, att fungera på praktiskt taget alla datorplattform. Men där det är fördelaktigt att formerna utvidgas, särskilt de många hundratals former som finns i programmen som handlar om grafiska bilder eller ritningsdesigngränssnitt, kan dessa former förstoras och också 'zooma' där så är lämpligt. För att maximera det totala tillgängliga utrymmet på vilket skärmformat som helst och även bildformatet som används vid den tiden.

Försök klicka på den vanliga Microsoft Windows © konventionella "förstora" -knappen som finns längst upp till höger om formuläret för att se om det kommer att utvidgas. Prova också att fokusera muspekaren på ramen till grafiska bildformer och samtidigt som du håller ner vänster musknapp "dra & släppa" formens ram till en ny position. Om detta fungerar finns möjligheten att utvidga. Om det inte gör det fungerar då inte bara finns anläggningen inte för den specifika formen utan utvecklarna skulle har ansett att det inte är fördelaktigt att göra det!

Alla Mistrals funktioner som detta uppnåddes inte av misstag och krävde verkligen en exceptionell nivå av programmeringsfärdighet, som sällan finns någon annanstans, än mindre för någon en organisation som ägnas åt att betjäna en "nischmarknad" som Mistrals.

Windows 10 "Kör i 640 x 480 skärmupplösning" läge.

Synskadade användare kan också överväga att använda Kompatibilitet -inställningar som finns i Egenskaper med höger musknapp genom att klicka på Mistrals skrivbordsikon.

© Copyright Microsoft Corp. 1984-2018 All rights acknowledged.