avsluta (från program)

Klicka på eller öppna Fil i den översta menyraden och sedan på Avsluta för att lämna programmet och återgå till Windows™. En prompt kommer att visas om du har en färdigberäkning som du inte har sparat, vilket ger dig en chans att spara den.

Medan mycket erfarna mjukvaruutvecklare använder sitt bästa för att skapa stabila program, med bokstavligen miljoner kodinstruktioner som finns i moderna sofistikerade datorprogram, plus den komplicerade kompliceringen av hundratals kombinationer av datorplattform och operativsystem, regionala inställningar etc. programmen måste vara utformade för att fungera, inga kan garanteras att de är helt immuna från att "krascha" eller "hänga". En detaljerad beskrivning av knapptryckningar och operationer som föregick något fel, plus eventuella systemfelreferensnummer som följde händelsen, hjälper till att spåra eventuella fel.