vloeren

Vloerdetails zijn toegankelijk door op de knop Vloer te klikken om het formulier Vloerdetails te produceren. Vloerconstructiematerialen kunnen worden geselecteerd uit de ingebouwde database van het programma of gebruikersgedefinieerde materialen kunnen worden ingevoerd (zie Door gebruiker gedefinieerde materialen). De verdieping kan worden geïdentificeerd als Grond of Gemiddeld wanneer de overeenkomstige toepasselijke voorwaarden automatisch in de berekening worden ingevoerd. Ondervloertemperaturen kunnen ook worden geaccepteerd als standaardprogramma van het programma of, door de juiste labels aan te vinken, kunnen gebruikers overschrijden en hun eigen temperaturen invoeren.

Zie ook:

Luchtgrenslaag