golv

Golvdetaljer öppnas genom att klicka på Golv knappen för att skapa formen Golvdetaljer. Golvkonstruktionsmaterial kan väljas från programmets inbyggda databas eller användardefinierade material kan matas in (se Användardefinierade material). Golvet kan identifieras som mark eller mellanliggande när motsvarande lämpliga villkor automatiskt kommer att tas med i beräkningen. Undergolvetemperaturer kan också accepteras när programmet är standardvärde eller genom att kontrollera lämpliga etiketter kan användarna överköra och ange sina egna temperaturer.

Luftgränslager