grafik

Mistrals program för val av RAC-utrustning hämtar data från många tusentals artiklar inklusive kylkylare, kompressorer, kondensatorer, kondenseringsenheter, luftkonditionerings- och kylförpackade system och kringutrustning som expansionsventiler etc. I de flesta fall, och där informationen har varit officiellt gjort tillgängligt för Mistral, varje produkt som väljs kopplas automatiskt till en eller flera grafiska bildfiler.

Mapparna som innehåller dessa, i vissa fall många tusentals bilder, är relativt stora. Därför är program som en bekvämlighet för licensinnehavare att få tillgång till Mistrals större programsystem designade som standard för att automatiskt hämta dessa bilder från Mistrals onlinebaservers .

För licensinnehavare som antingen inte kan eller inte vill acceptera standardinställningen för bildhämtning online finns alternativet för att stänga av detta. Användare kan också om de önskar ladda ner det kompletta kompendiet av bildmappar för installation till sin egen dator där programmen automatiskt söker och hämtar bilder lokalt.

I överensstämmelse med EU: s allmänna lagstiftning om dataskydd no digital data samlas in eller lagras när Mistral-program får åtkomst till Internet.

Det enkla att använda förfarandet för att aktivera eller avaktivera grafikfunktionen online och även möjligheten att ladda ner det kompletta kompendiet för bildmappar kan hittas i Mistrals "Corporate" -program-program Startare Grupp formulär via denna ikon