ikoner

Ikonerna i programmet motsvarar endast de data som medföljer programmet och kan inte ändras. Användare som anger sina egna data kan välja standardikonen om de vill. Alternativt kan användare välja ikoner från andra lämpliga filer eller till och med utforma sina egna med hjälp av ett lämpligt grafikredigeringsprogram.

Specialdesignade ikoner för 'COLDWIND' måste sparas som 32 x 32 pixlar Bitmap-filer i antingen 16 färger eller 256 färgformat innan de kan läggas till i programmet.

© Copyright Microsoft Corp. 1985-2024 Alla rättigheter erkänns.