glödande

Belysningskänsliga belastningar väljs och läggs automatiskt till i beräkningen via den belysningsformulär som du öppnar genom att klicka på Belysning . LED eller volfram (glödande) och fluorescerande belysningstyper kan väljas antingen samtidigt eller exklusivt. Standard typiska Wattage-värden anges automatiskt för antingen LED eller lysriktande belysningstyp, men dessa kan skrivas över helt enkelt genom att skriva nya värden i lämpliga inmatningsrutor. Vanligtvis skulle Wattage-värden för LED (Light Emitting Diode) anges till cirka 20% av de värden som anges för tungsten. Flera olika belysningstyper kan väljas samtidigt genom att upprepa klicka på knappen Lägg till. På samma sätt, genom att markera tidigare angivna markeringar, klickar du på Ta bort -knappen från beräkningen endast de data som motsvarar det markerade valet.