etiketter

Vægmærker er unikt nummereret for hver væg (eller del af en væg) for hvert vist rum. De ser rødt ud med et hvidt tal, indtil byggematerialer er valgt, gule i farven med et sort nummer, når de vælges umiddelbart før du klikker på dem for at gå ind i byggematerialedatabasen og grå med sorte tal efter byggematerialer og (hvis relevant) andre detaljer som eksponering, døre og vinduer og overflademaling osv. er specificeret.

Når en tegning zoomes til den mindste størrelse, og især når der er angivet meget detaljerede detaljer, kan vægmærkater tilsløre dele af tegningen; hvilket gør det svært at se. Der er derfor tilvejebragt en indretning til at "tænde eller slukke for vægmærkater. Klik bare på - .

Se også: Valg af flere vægge
Se også: Kontrol (Ctrl) -tastefunktion