språk

'Airwind', 'Cellwind', 'Coldwind' och andra programmoduler kan ha sitt operativspråk växlat mellan Danska, holländska, engelska, franska, tyska, italienska, polska, portugisiska, spanska, svenska och engelska USA genom att öppna språkvalmenyn genom att klicka på language_icon.gif ikonen i varje programs övre menyfält.

Språkändring är endast klar när programmet har startats om. Att ändra språket igen görs helt enkelt genom att öppna menyn för språkval igen.

Varje programmodul måste ha sin egen språkinställning ändras individuellt. Detta innebär att förändring av språket i 'Coldwind' till exempel inte kommer att resultera i att språket ändras samtidigt i kylutrustningens valprogram eller kylmedelsrörens storlek. Som en bekvämlighet för programanvändare kommer språkändringar, en gång inställda, att behållas i minnet så att även när datorn är avstängd och sedan på igen kommer den senast använda språkinställningen att återkallas.

* Fler språk är planerade. Till skillnad från annan programvara är Mistrals program språksvetsbara efter programinstallation och väljs inte bara och fixas därmed före installationen. En oändligt mer användbar programfunktion.