forbinde vægge i rumkonstruktionsform

Individuelle værelser behøver ikke at være en del af en original struktur, men hvis de er, vil visse regler gælde.

Vægge kan forbindes for at oprette en delt væg (fælles eller skillevæg) mellem to tilstødende rum. Forbindelse kan kun opnås ved at "trække og slippe" vægknudepunkter over hinanden. Hvis en mur er fælles for to rum i kun en del af dens længde, skal der oprettes en ekstra vægknude i væggen i det tilstødende rum, før den trækkes og slippes for det aktuelle rum på plads.

Hvor et rum deler en væg (fælles væg) med et tilstødende rum, antages det, at det valgte byggemateriale til det aktuelt valgte rum påføres den fælles væg. Du bliver stadig bedt om at bekræfte det valgte byggemateriale som en del af processen med at forbinde vægge til at danne fælles vægge.

Nummereringssekvensen for den fælles væg tager højde for begge rum, der deler den fælles mur. For eksempel betyder 7/4, at væggen 7 tilhører et rum, og væggen 4 tilhører det tilstødende rum.

Nogle tip!

1. Zoom ind, mens du prøver at forbinde væggene.

2. Eksperimenter med at slå 'Snap to Grid' til og fra for at se, hvilken der er den nemmeste metode til din tegning.

Bemærk, at markørens form ændres automatisk, når den node, du har trukket over, og den node, du vil linke til, er tæt nok på hinanden til automatisk at 'knap', når du slipper museknappen.

Se også: Valg af flere vægge
Se også: Træk og slip (rum)
Se også: Kontrol (Ctrl) -tastefunktion