val av flera väggar

Genom att hålla ned vänster musknapp samtidigt som 'dra & släppa' en 'ram' runt en vald grupp väggetiketter är det möjligt att samtidigt välja byggmaterial och lägga till dörrar och fönster för alla de valda väggarna på samtidigt. Man bör dock vara försiktig med att notera att om fyra väggar väljs samtidigt och sedan läggs till tre fönster kommer detta att resultera i att 4 X 3 = 12 fönster läggs till i projektet. Det är naturligtvis möjligt att först välja en grupp väggar som har gemensamma detaljer och sedan återgå till rumsdesignformen för att välja en annan grupp väggar eller enskilda väggar för att ange unika detaljer.

Se även: Kontroll (Ctrl) Knappfunktion